Autosleutels kopieren


Ons bedrijf kopieert autosleutels van U met of zonder transponders.

Wat zijn transponders ?

Na 1995 , werden in alle autofabrieken sleutels gemaakt met een chip,waardoor U Uw auto kan starten , zonder transponder kan U bvb wel deuren en koffer openen en contact aanleggen, maar kan U de wagen niet starten.


Het gemakkelijkste is dat U langs komt met Uw sleutel in de winkel en daar kunnen wij zien of we deze kunnen bijmaken, wat ons heel erg helpt om de juiste sleutel te vinden is het  merk en type van de wagen ,het bouwjaar en eventueel chassisnr en brandstof.


Indien Uw behuizing * van Uw sleutel kapot is , bvb een knopje weg of de body gekraakt ,kunnen wij U hier ook meehelpen, indien het printplaatje kapot is wordt dit al moeilijker, aangezien wij deze hergebruiken.


Wij hebben afstandsbedieningen met sleutel die wij kunnen programmeren voor bepaalde automerken , zodat U terug de deuren kan openen op afstand. Maar lang niet alle merken kunnen hiermee bediend worden, daarom altijd eerst eens langskomen en navraag doen bij ons.


Voor het maken van de sleutel vragen wij altijd om een afspraak te maken en met de desbetreffende auto te komen ,daar er soms een handeling in de auto gedaan moet worden.


*Bij het verplaatsen van de printplaat naar een andere behuizing zijn wij nooit verantwoordelijk voor de werking,daar wij niet weten of er al eerder problemen met de oude afstandsbediening waren.


Prijzen autosleutels:

Autosleutel zonder transponder: 15 €

Sleutels met transponders 60 €

Overzetten bestaande printplaat naar nieuwe behuizing 60 €

Afstandsbediening met sleutel en transponder 110 € ( alleen mogelijk voor bepaalde merken).