saltoksdeurbeslagmini+wit+1-1000-1000
saltoksdeurbeslagmini+wit+1-1000-1000
H-stories-I-forget-my-key
H-stories-I-forget-my-key
xs4-original-plus-euro-header
xs4-original-plus-euro-header
Mk60E
Mk60E
key-fob
key-fob
smartpro
smartpro
deposit cash box
deposit cash box


 
 
 
 
 
 
 
 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor Uw werking van de wagen. Het inlezen of inleren van een sleutel of afstandsbediening heeft niks te maken met Uw wagen zijn mechaniek of andere mankementen aan Uw wagen.

Autosleutel kopieren Brugge


Ons bedrijf kopieert autosleutels van U met of zonder transponders.

Wat zijn transponders ?

Na 1995 , werden in alle autofabrieken sleutels gemaakt met een chip,waardoor U Uw auto kan starten , zonder transponder kan U bvb wel deuren en koffer openen en contact aanleggen, maar kan U de wagen niet starten.


Het gemakkelijkste is dat U een mail stuurt met een foto van de afstandsbediening en gegevens van de wagen en daaraan kunnen wij zien of we deze kunnen bijmaken, wat ons heel erg helpt om de juiste sleutel te vinden is het  merk en type van de wagen ,het bouwjaar en eventueel chassisnr en brandstof.


Indien Uw behuizing * van Uw sleutel kapot is , bvb een knopje weg of de body gekraakt ,kunnen wij U hier ook meehelpen, indien het printplaatje kapot is wordt dit al moeilijker, aangezien wij deze hergebruiken.


Wij hebben afstandsbedieningen met sleutel die wij kunnen programmeren voor bepaalde automerken , zodat U terug de deuren kan openen op afstand. Maar lang niet alle merken kunnen hiermee bediend worden, hieronder vindt U een formulier om ons hierover te contacteren indien U een afspraak wilt maken met ons of gewoon info wilt over de prijs.

Voor het maken van de sleutel vragen wij altijd om een afspraak te maken en met de desbetreffende auto te komen ,daar er soms een handeling in de auto gedaan moet worden. U kan ook niet aanwezig zijn bij de werken , wij contacteren U om Uw auto en sleutel terug op te halen.

*Bij het verplaatsen van de printplaat naar een andere behuizing zijn wij nooit verantwoordelijk voor de werking,daar wij niet weten of er al eerder problemen met de oude afstandsbediening waren.

Prijzen autosleutels:

Autosleutel zonder transponder: 15 €.

Sleutels met transponders 70 € (geen nieuwe afstandsbediening, enkel sleutel met transponder).

Overzetten bestaande printplaat naar nieuwe behuizing 70€. (Uw batterij wordt herbruikt ).

Afstandsbediening met sleutel en transponder 150 €.(Alleen mogelijk voor sommige merken).

Mercedes Autosleutel Bouwjaar 1996-2014 Type FBS3 230€ (Mail ons gerust voor controle compabiliteit bij Uw wagen)

Sommige auto's hebben OEM-sleutels nodig ,bij deze vragen wij altijd eerst prijs na.