Salto KS Uw toegangscontrole vereenvoudigd.

Cilinders of deurbeslag met toegangscontrole geintegreerd.

Simpel te gebruiken met Smartphone , tags, kaart ,silicone polsband.
  • Bied uw gebruikers goed ontworpen ruimtes met het comfort van hun eigen volledig gemeubileerde appartement met intelligente sloten.
  • Met SALTO KS self-check-in sleutelloze toegang kunt u gasten, leveranciers of bezoekers toegang verlenen tot uw gebouw en hun appartement met een pincode - zij hoeven daar zelfs geen app voor te downloaden!
  • Laat huurders hun eigen ruimte beheren met de Pod-functionaliteit, zodat u geen onnodige handelingen hoeft te verrichten.
  • Met SALTO KS hoeft u zich geen zorgen meer te maken over sleutels die aan buitenstaanders zijn gegeven of kamers die gedeeld worden met vrienden.
  • Volg wie wanneer waar naartoe gaat met het activiteitenoverzicht. U kunt op maat gemaakte welkomstberichten versturen naar nieuwkomers, het gebruik van de privacy modus zien en deze modus in noodgevallen uitschakelen.
  • Automatiseer het toegangsbeheer op basis van uw favoriete boekingssysteem.
  • Analyseer waardevolle data en beheer meerdere locaties op een en hetzelfde platform met de KS mobile- en desktop-app.
  • Leer het gedrag van uw klanten kennen om uw gemeenschap op te versterken en uw gebouwen/ruimtes rendabel te maken met de 24/7-activiteit data.


Voor meer info over de Salto KS of een offerte contacteer ons gerust: compernolle.eric@telenet.be Dom Tapkey


Een veilige oplossing voor Uw huis , daarom dat wij deze meer aanraden voor de particulier

Deze cilinder is eenvoudig te gebruiken door elke particulier, deze mechanische cilinder wordt door middel van een digitale sleutel geopend, dit kan door Uw smartphone of tagkey zijn . U beheert zelf wie er toegang krijgt waar en wanneer. Er zijn 5 smartphone licenties beschikbaar bij de aankoop van Uw DOM Tapkey , hiermee kan U Uw ouders of kinderen een digitale sleutel doorsturen om de deur te openen en U kan deze ook  op afstand terug intrekken.

Het is dus ook uitermate geschikt voor B&B of vakantiewoningen. U kan eveneens een tijdschema instellen die bvb. de schoonmaakster of gast toegang verleend van 8u tot 10u. Met de Tapkey kan U een fysieke sleutel geven aan Uw gast om de deur te openen, en zo gebruikt U geen licentie . Wilt U een tapkey programmeren, geen probleem U kan deze zelf programmeren met Uw smartphone door middel van de gratis DOM Tapkey App waar U eveneens de cilinder mee bediend. Kom gerust eens langs in onze winkel in de Baron Ruzettelaan 81 te Brugge voor ons demomodel te zien.

BTW NR : BE0673.952.139